Copiii care fac sport de performanta - balet sincron

Teodora, postarea aceasta e pentru tine, deoarece stiu ca doreai sa inveti balet sincron. Pentru ca in Romania acest sport e la inceput... 
Am vazut in Franta cel mai impresionant spectacol cu copii. Cel mai colorat si mai bine realizat spectacol. Cu o tema bine definita, Jungle, cu mici variatiuni si elemente specifice (jungla africana, jungla urbana, cu maimute, fluturi, flori de hibiscus, furnici, crocodili), cu o muzica foarte bine aleasa si mai ales cu copii foarte talentati. Si am fost foarte, foarte mandra deoarece in echipa nationala a Frantei se afla si o romanca, Alexia. 
Echipa aceasta uriasa are sprijinul primariei si are sponsori, desigur. Dar sa stiti ca decorurile au fost facute de parinti. Si tot parintii au fost voluntari pentru diferite activitati administrative. 


Poate unii dintre voi aveti copii care practica un sport. Sau chiar un sport de performanta. Cred ca e o munca imensa. Fetele din echipa exerseaza zilnic, multe ore. Nu e usor. Presupune si sacrificii. 
Pentru ca ma aflu aici va vorbesc despre copii Frantei. Si Romania are foarte multe talente. Doream doar sa va prezint ceva extraordinar de frumos. 
Ema 
Etichete: