Cinci librarii de Black Friday

De unde cumparati carti de Black Friday? Acum e o ocazie foarte buna pentru a pregati cadouri de Craciun. O carte e un cadou special si va fi un moment special si pentru voi daca veti reusi sa cumparati cat mai multe titluri pentru a le strecura in cizmulite.

1. Elefant - Aici ... rascoliti. Siteul a intrat in tacere la un moment dat, nu se putea vizualiza nimic. Daca v-ati inscris la newsletterul lor, aflati primii cand se da startul. Ati adormit deja? Elefant are foarte multe carti la reducere. Va recomand Enciclopedia copilului destept (e la jumatate de pret), Cartea gesturilorFabule pentru cei mici. Acum ar fi momentul sa cumparati dictionare si enciclopedii.


2. Carturesti - Promisiune curajoasa sa tai preturile cu pana la 70% . Sunt la reducere acum, printre altele, Harry Potter si copilul blestematInvatarea vizibila de John Hattie, Talentata Clementina de Sara Pennypacker.

Carturesti.ro

3. Libris - Orientati-va catre dictionare: explicative, de sinonime, de omonime, de paronime. Daca sunt la reducere e un bun prilej sa le achizitionati. 

libris.ro

4. Nemira - pana la 70% - Va recomand sa aruncati o privire la categoria Ebooks - sunt multe titluri de fictiune, poate e mai usor sa le depozitati asa si in plus le puteti lua oriunde.


Nemira

5. Humanitas - Reducerile sunt de pana la 90% si tin pana in 30 noiembrie. In plus, la orice comanda primiti si un pliculet de ceai parfumat. La sectiunea Carti pentru copii au titluri si tiparite si ebooks: A doua carte cu Apolodor de Gellu Naum, Basmele romanilor de Petre Ispirescu, Alice in tara minunilor de Lewis Caroll.

libhumanitas.ro

Sa imi spuneti ce ati cumparat. 😉

Ema 

Etichete: , ,