Universul - impartirea, textul nonliterar, stele

Tema saptamanii (dupa manualele EDU) a fost Calatorim printre planete. Am organizat activitati combinate si integrate si amestecate. :) Copiii au lucrat in grupuri: Astronautii, Extraterestrii, Cometele, Stelele, Cercetatorii, Robotii.
La mate - Impartirea - Am gasit online chiar si un joc cu tematica universului. Il puteti accesa pe MathFox.com AICI - Moonshot - poti alege 1 sau mai multi jucatoriImpartirea despre mineLa comunicare - textul literar si textul nonliterarIntr-una din zile unii copii au venit costumati tematic:
Ilinca a fost martian


Teo a fost om de stiinta.


La arte vizuale - Printre steleImpresionata de tema Universului, o tema tare draga ei, Nicoleta si-a conceput proiectul Totul despre mine cu aceasta tema:Alte jocuri online ce ne-au palcut:
1. FruitShoot pe SheppardSoftware.com - poti alege viteza cu care sa se plimbe fructele pe ecran si gradul de dificultate
2. Matching Division pe Sheppardsoftware.com - ttrebuie sa potrivesti impartirile cu rezultatele corecte
3. PopUp Division pe www.sheppardsoftware.com - trebuie sa potrivesti impartirile cu rezultatul si sa speli crocodilii pe dinti; poti alege viteza si tabla impartirii pe care vrei sa o exersezi
4. DIVISION game pe siteul Mrs Fullenkamp.com - multe jocuri, aveti de unde alege

De colorat dupa rezultat
1. POKEMON - copiii rezolva impartirile si coloreaza dupa codul culorilor
2. MINECRAFT  - poti alege plansele in functie de operatiile matematice si de caracterele din joc
3. COLORING Spaceship - de colorat dupa rezultat - joc online

Ema

Etichete: , , , , , ,