Planificare anuala BLANCO - de completat

Ati inceput sa lucrati la planificarea pentru anul scolar 2014 - 2015? Eu am inceput. Nu, pentru mine nu e prea devreme. Lucrez dupa principiul "Noaptea e un sfetnic bun." si imi place ca dupa ce stabilesc niste teme, niste idei generale, sa las lucrurile sa se aseze; asa imi vin alte idei. Imi place ca de-a lungul verii sa caut activitati noi, sa scormonesc dupa activitati de lucru manual... 

Puteti descarca planificarea AICI



De aceea m-am gandit sa impart cu voi modelul meu de planificare blanco. Iata cum am gandit-o:

1. Planificarea e conceputa in Excel. Tabelele pentru planificarea generala si pentru fiecare disciplina in parte sunt prestabilite.
2.Am pus separat matematica si stiinte, deoarece mie imi e mai usor sa urmaresc si sa planific activitatile, dar voi puteti sa le uniti si sa stergeti coloana pentru stiinte.
3.Incepeti prin a scrie in sheet-ul Planificare generala. Acolo veti gasi pe margine calendarul, coloana pentru teme generale, coloane pentru fiecare disciplina. Am numerotat si saptamanile. Fiecare luna are alta culoare. Scrieti continuturile in coloanele disciplinelor si completati coloana cu teme. 
4. Celelalte pagini sunt concepute sa preia o parte din informatiile din pagina Planificare generala, asa ca aveti grija sa nu stergeti formulele. In celelalte pagini trebuie insa sa completati unitatile de invatare (daca exista), competentele, numarul de ore si perioada. 

Anul trecut am conceput si planificarea pentru discipline, pe fiecare saptamana, legata de planificarile acestea, in sensul ca in tabel se preluau informatiile deja scrise; va dau de stire daca reusesc sa o imbunatatesc anul acesta. 

Daca aveti intrebari, lasati un comentariu. Va voi raspunde in cel mai scurt timp. 

Spor la planificare.
Ema 


Etichete: , , ,