Cartea cu litera M

E gata si cartea cu litera M. Are 34 de pagini cu fise, desene, o carte mica, exemple de activitati si jocuri. Unele activitati se repeta, ele sunt aceleasi ca in cartile pentru literele A si I, insa explicatia e simpla: copiii au nevoie de stabilitate, de repetitii, de exercitii la care difera usor sarcina. Dupa ce vor sti 8-10 litere activitatile pot varia semnificativ. 


Cartea cu litera M se adreseaza cadrelor didactice si parintilor. E pentru clasele pregatitoare si intai. E pentru copiii care se plictisesc repede, pentru cei care au nevoie de mai mult exerciÈ›iu. Activitatile sunt in asa fel concepute incat sa atinga mai multe stadii de dezvoltare. 
Daca va doriti o carte asemanatoare, va incurajez sa lucrati la una personala, dar va rog nu spuneti ca ati realizat-o voi. Daca dati share postarilor mele in care apare cartea ori linkurilor de pe retelele sociale, va rog sa precizati sursa, adica EmaLaScoala. 
Puteti printa sau salva cartea AICI - Carte cu litera M

Va astept cu un feedback real: ce v-a placut si ce nu, ce alte activitati sa apara in urmatoarele carti, ce se poate imbunatati. Activitatile noastre din anii trecuti: Monstrul mizeriei si M de la maimuta

Ema 

Etichete: , , , , , ,