Didactica matematicii pentru ciclul primar

(Aceasta postare contine linkuri de afiliere. Vei plati acelasi pret pentru carti daca vei cumpara apasand pe linkurile din postarea mea sau daca vei cumpara direct din libraria online.)
Am achizionat o carte ce imi va fi de folos: Didactica matematicii pentru invatamantul primar. Utila pentru gradul II. Brrrrr.... Stiti cum e. Utila in orice situatie matematiceasca, desigur.


Cartea e scrisa de Constantin Petrovici, editata in 2014, are 276 de pagini  si a aparut la Editura Polirom. Eu am achizitionat-o de pe site-ul Elefant (click pe poza de mai jos pentru a intra in libraria online). Momentan cartea se afla chiar in promotie, pretul fiind unul bun.


La inceput are reperele teoretice, despre formarea reprezentarilor la clasele mici, despre finalitatile matematicii, despre tipurile de curriculum. Capitolul 4 prezinta cateva modele de proiecte didactice. Foarte utile, nu?


Apoi tot felul de metode si metode: de predare a numerelor, a elementelor de geometrie, a unitatilor de masura, a operatiilor, rezolvare aproblemelor.


Sper sa va fie de folos. 

Daca doriti sa cumparati cartea din libraria online, click pe titlu 
pentru a fi directionati pe site:


Spor la invatat si voua. 
Ema

Etichete: ,