sâmbătă, 1 noiembrie 2014

CONCURS Ema La Scoala

CONCURS Ema La Scoala - concursul se desfasoara pe pagina de facebook. Acesta e doar un anunt. 
CASTIGA un set de 3 caiete pentru clasele pregatitoare si I-II (eu sunt unul dintre autori). Sunt 4 reguli obligatorii:
1. LIKE paginii Facebook  Ema La Scoala
2.SHARE public pentru poza din CONCURS
3. Raspunde la intrebarea: Daca esti cadru didactic - La ce clasa predai anul acesta? Daca esti parinte - In ce clasa e copilul tau?
4. INVITA 2 prieteni sa participe la concurs. Invitatia se face pe pagina de Facebook, la poza de concurs. 
Concursul se desfasoara intre 1 noiembrie ora 12.00 pm si 3 noiembrie ora 12.00 pm. Castigatorul va fi anuntat prin tragere la sorti cu programul random.org in data de 3 noiembrie. Acesta va fi validat doar daca a dat SHARE pozei din concurs.

La concurs pot participa parinti si cadre didactice, dar si alte persoane care doresc sa castige caietele pentru un copil drag. 


Cu drag,

Ema 

7 comentarii:

 1. Fetita mea este acum in clasa I dar ma intereseaza mult lucrarile Dvs. pentru un prieten bun al ei. Voi posta anuntul concursului intr-un grup extrem de dinamic de mamici preocupate de formarea copiilor lor, asadar invit mai mult de doua persoane sa se inscrie la concurs.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc frumos pentru sustinere. Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook si va rog sa lasati acolo un comentariu cu raspunsul la intrebare si invitatia pentru 2 persoane.

   Ștergere
 2. Buna!
  Va urmaresc cu mare drag, imi place mult cum lucrati. Fetitele mele sunt inca la gradinita, dar cea mare va merge anul viitor la clasa pregatitoare. Avem deja caietul de arte vizuale si ne place foarte mult.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Valentina,
   Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru participare. Te invit pe pagina de Facebook pentru a lasa acolo, la poza de concurs, un comentariu cu raspunsul si invitatia pentru 2 persoane.

   Ștergere
 3. Sunt mamica de fetita clasa 1.

  Irina Marin

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Irina,

   Iti multumesc pentru participare. Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook si de aceea te invit sa lasi acolo, in comentariu, raspunsul la intrebare si invitatia pentru 2 persoane. Mult succes.

   Ștergere
  2. Scuze..nu am fost atenta. Acum cred ca am remediat problema. Mult spor si rabdare in ceea ce faceti. Va urmarim cu drag activitatile. Sanatate si numai bine.

   Irina Marin

   Ștergere